maanantai 21. toukokuuta 2012

Hambaagaa ni yuugureMosburger, tuo japanilaisen cuisinen graalin malja. <3______<3 Kotimaisia lemppareitani ovat pizza ja kebab. Kun täältä tuun niin jo loppuu tää merileväsopan ryystäminen koska sit vedän pizzaa aamupalaksi ja kebabbia jälkiruuaksi!! (Tosin merileväsoppa on hyvää ja aion tuoda sitä matkalaukussani.)

Viime aikoina jihuu ja tuska ovat vaihdelleet tässä maallisessa eksistenssisäni. Perjantaina oli vielä hauskaa kun sade lakkas ja me juostiin riisipellon reunaa kohti sateenkaaren päätä ja siellä häämöttävää all you can yeat -yakiniku-mestaa. Matka kesti tunnin suuntaansa, auringonlasku oli ehkä hienoin mitä oon koskaan Yamagatassa nähny, yläasteen tyhjä baseball-kenttä näytti just siltä miltä draamoissa aina ja maa tärisi kun kauas Tokioon matkaava shinkansen-luotijuna ohitti meidät läheltä. Mutta nyt on taas maanantai ja viikonlopun hauskuus muuttunu kasaksi töitä joita en taaskaan tehny.

Viime viikolla olin kriisissä torstaihin saakka, kunnes Utsumi-sensei tutkimukseni surkeasta jamasta huolimatta yllättäen kehukin mua kaikille ja sadepisarat tuntu kylmiltä pyöränsarvissa kun jotain freestylesin alamäkeä ja ohitin pari pikkupoikaa, jotka pelas keräilykorteilla temppelin katveessa. Vaan nyt on uusi viikko ja uusi kriisi.

Mun japanin opettajat ja yksi kappale sempaita on tulossa tällä viikolla Yamagataan jollain luentokiertueellaan. Oon hieman paineissa tästä. My body is not ready. Mitä mä edes sanon?? Tai teen?? Long time no see, näköö teitäki täälä. Japanini on vielä työn alla enkä oo varautunu esittelemään sitä ennen syksyä.

Koulu alkaa vasta iltapäivällä. Jospa hakisin vaikka einestä kaupasta. Näihin tunnelmiin!

Tässäpä vielä kaksi iloista laulemaa riisipeltojen halki fillarointiin. (Paitsi että musiikinkuuntelu pyöräillessä on lainvastaista, joten jos joku konstaapeli tätä lukee niin bloginihan on täysin vertauskuvallinen.)
Soko de yureta mono wa tamashii no yukue to yobanaika. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, japanilaisessa laatikkoasrkkitehtuurissa ja ristiinrastiin menevissä johdoissa ja kaapeleissa on vaan jotain niin symppistä!

  Mosbaagaa. Voi kyllä. Erityisesti ne riisihampparit! Ja mihin mä oon miettiny ensimmäisenä iskeä hampaani Suomeen palatessa on kyl irtokarkit! (Tästä hetkestä on jo nähty unia :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yleensä edes syö mitään lihahamppareita, mutta Mos se vaan on Erilainen Kuin Muut. Ja irtokarkit voi aaaaaa. Nyt kun otit puheeksi niin johan iski taas himo. :D Joskus Sendaissa oli joku nandemoyasan, jossa myytiin ehkä kuutta käpäistä laatua, mutta hinta oli tyrmäävä niin sinne jäivät.

   Poista
 2. Freshness Burger on henk.koht. suosikki.

  Parhaat perunat ja sipulirenkaat.
  Lisäksi Spam Burger on ehkä hauskin hamppari päällä maan. Lämmittää kivasti Python fanin sydäntä ja vatsaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me täälä maalla tiäretä tuallaasista kaupungi paheesta. D: Yamagatassa on mäkkäri, mosburger, sata Yamazawa-nimistä markettia ja kakssataa autokauppaa.

   Mut mitäs mitäs, onko tää spam burger pelkkä nimi vai sitä ehtaa itteään? :D

   Poista
  2. Se on tosiaankin ehtaa tavaraa. Ne ottaa Spam-"lihan" suoraan siitä aidosta purkista, leikkaa siivun, paistelee ja vippaa hampparin väliin. Päälle tulee kanamunaa ja pari muuta täytettä.

   Spam spam spam spam...

   Hampurilainen on melko suolainen eikä sieltä terveellisimmästä päästä.

   Poista
 3. Ah munkin piti tulla tänne mekkaloimaan Freshness Burgerin puolesta mutta näköjään olin hidas! No mut niiltä saa ihania avokadohanppareita ja tofuburgereita ja limpparisangriaa ja aaaaaah!

  ...tosin en oo käynyt Mosburgerissa niin ei oo kyllä (taaskaan) mitään käsitystä mistä puhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uaaaa ei saa ku mulla on kamala nälkä ja nää kalapuikot pahaa eikä Yamagatassa oo tota lafkaa ollenkaan. DDDDD: Ei auta muu ku poiketa seuraavalla Sendain-reissulla. Suosittelen kyl myös Mosburgeria, se kastike on hyväääää!

   Poista