keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kevätkuvia


Ja lopuksi vielä pian koittavan sakura-kauden inspiroima kevätasuni mahdollisimman epäimartelevasta kuvakulmasta:Alkuvastusteluista huolimatta oon täysin hurahtanu japanilaiseen pukeutumistyyliin enkä voi hillitä itseäni. Karseat pitsihärpäkkeet, kengistä paistavat sukat, oudot kangasyhdistelmät ja pörröiset asiat on just jees. <3______<3 Suomeen palattuani saan luultavasti turpaani.

Tänään mulla oli ensin kaks kurssia ikemen-proffaani Watanabe-senseitä, mikä oli varsin miellyttävää. Sitten oli vielä sanomalehtikurssia, joka oli niin epämiellyttävää, että sai jäädä tähän kertaan se. Oon hivenen ulalla kurssivalintoineni. Ja muutenkin. Ja harmittaa, että edes menin tonne sanomalehtikurssille fonetiikan kurssin sijaan, kun nyt päädyin sit kuitenkin fonetiikkaan ja joudun mennä itkemään sille senseille että en ollu ilmottautumisessa mutta haluan kurssille. Mutta kyllä se tästä!!

Tänään oli melko kummallinen päivä. Tutustuin Watanabe-sensein morfologialla yhteen uuteen melko hupaiseen kiinalaiseen, joka päästelee jatkuvasti suustaan huudahduksia kiinaksi eikä aikaillu kerätä kaikkien meidän ympärillä istuneiden japanilaisten nimet vihkoonsa. Tämän kiinalaisen ansiosta päädyinkin sit ruokalaan ja penkille meidän edessä istuneen japanilaisen tytön ja sen kuuden kaverin kaa. Koulun puistikossa istuskellessamme kiinalainen lähetti mulle kännykkämailin, jossa lukee ":D". Japanilaiset on toisinaan kryptisiä, mutta kiinalaisia ymmärrän vielä vähemmän. :D Täkäläisessä kaveripiirissäni neljä heitä on, ja toisinaan seurassaan en tiedä, facepalmatako vai nipistääkö niitä poskesta. Koulun pihalla vaihdettiin hisashiburit hautajaiskurssitovereideni kaa (tänään olis ollu tarjolla hääkurssi........), liikennevaloissa joku tuntematon jenkkinainen tuli tsemppaamaan mua ja sähkölaitoksen kohdalla aloin kiljua ku reppua ja kännykkää ja ipodia ja takin riisumista raivoisasti multitaskatessani pahaa aavistamaton toverini hiipi taakseni ja otti reppuni auttavaan käteensä.

Huomenna mulla onkin taas haiku-analyysia..... KATASTROFI. Uusien vaihtareiden tervetuliaispippalotkin olis, mutta en voi mennä, kun samaan aikaan sattuu olemaan täkäläisen laitokseni pakollinen kokous. Yhhyhyhy. Ja lauantaina alkaa kymmenen päivän palkallinen sekoamiseni. Yhhyhy. Mut ainakin eloni on taas vähän aktivoitunut talvihorroksestaan. Yamagatan talvi oli pitkä ja hiljainen.

3 kommenttia:

  1. "Koulun puistikossa istuskellessamme kiinalainen lähetti mulle kännykkämailin, jossa lukee ":D"."
    EN VOI KESTÄÄ ...

    VastaaPoista
  2. Jee oot alkanu postaan useemmin!

    VastaaPoista